0%

Avalon press-room photo

Avalon Yard. Концепція фасадів

  • Avalon Yard

до 1 серпня 2023

Львів надихнув нас на створення Avalon Yard.
За багато років Avalon став частиною міста, переймав його культуру та душевність. Це велика відповідальність: створювати проекти в історичному місті.
Саме тому, при створенні концепції Avalon Yard, ми запропонували промовистий дизайн, який відповідає всім потребам мешканців і гармонійно поєднується з архітектурою прилеглих вулиць. Підзамче-це колись історичний  промисловий район Льова, і використання цегли на фасадах Avalon Yard буде вдало інтегруватись в оточуючу забудову. При розробці дизайн-проекту, ми створили 3D- моделювання архітектури, щоб максимально гармонійно відтворити колір навколишнього середовища, тому обрали відтінки, які знайшли в деталях району.
Дуже важливим для нас було дотримати атмосферу історичного міста та створити нову  естетичну будівлю у Львові. 

Натхнення шукали також в містах північної та західної Європи. Саме тому, в фасадах Avalon Yard ви можете побачити декілька концепцій, поєднаних між собою. 

Важливою ідеєю було - створити внутрішній простір кільця таким, в якому мешканцям хочеться проводити час, комунікувати і безпечно почуватися. Також приватні тераси перших поверхів плавно поєднуються з загальнодоступним місцями, що створює враження умовного спільного полотна як місця відпочинку.

Саме в цьому проекті кожен знаходить для себе щось особливе, важливе. 
slide image
slide image
slide image
slide image
“Гарний приклад цегляного фасаду-театр на Подолі, який ми дуже любимо. Можливо, він навіяв десь стилістику” Катерина та Мирослав - архітектори проекту.
slide image
slide image

Телефон

0 800 500 055