0%

Avalon press-room photo

Ребрендинг та нове позиціювання

  • Brand

до 15 червня 2023

Avalon існує на ринку вже 8 років. 
Протягом цих років наша компанія змінювалась, пройшла шлях від невеликих проектів до тих, що визнані світом та нагороджені найкращими відзнаками.
Ми створювали, розвивались, розбудовували, помилялись, проте завжди залишались вірними своїм цінностям. Ми подолали безліч викликів: кризи, зростання, святкування нових проектів, перехід на якісно новий рівень. Ми стикаємось з ними щодня. Тепер, ці виклики ми ставимо перед собою самі. 
Ми хочемо ставати кращими, ніж вчора. Хочемо створювати проекти, які залишаться в спадщині Львова на роки. 

Саме тому, ми змінюємось. 

Ми органічно вибудували бренд, який відображає наші цінності та позицію. 
Ми вирішили створювати свої виклики та наповнити їх сенсами. 
Читати історію Читати історію Читати історію
Виклики бути інноваційними, розвивати місто, надихати людей, надавати висококласний сервіс та створювати для людей особливе.  

Тепер ми гордо називаємо себе "збудованими з викликів". Це не просто слова, це наша філософія, наш спосіб бути. Ми беремо на себе виклик піднести якість життя до нового рівня, зберігаючи при цьому теплоту і затишок, які роблять будинок справжнім домом.
slide image
slide image
slide image
Ця концепція органічно вилилась в нове стратегічне та візуальне баченнями, над якими працювала агенція "Grape". 

Вони створили нове лого, що відображає каркас, на який Avalon надбудовує свої сенси. 
Нова айдентика, що відображає стиль, сучасність, естетику та дух Львова, міста в якому ми творимо. Саме тому, виникла ідея взяти особливу будівлю у Львові та відтворити сітку з її фасадів в айдентиці. Щодо вибору будівлі, то це органічно стала Львівська Національна Музична Академія, адже над її створенням працювало бюро нашого натхненника - Івана Левинського. Його б сміливо можна було назвати девелопером тих часів. Він закладав безліч сенсів, творив та залишив важливий спадок. Цю місію ставимо перед собою і ми. 
Також, важливим кроком для компанії стало створення нового сайту. Це новий формат, з можливістю обрати квартиру відразу онлайн. 
News article photo
Ми змінились і не боїмось про це заявляти. Ми хочемо ставити виклики та рухатись вперед. Розвивати місто, залишити спадщину та наповнювати сенсами. 

Телефон

0 800 500 055