0%

Avalon press-room photo

Водойми на території ЖК Avalon Flex

  • Avalon Flex

до 18 травня 2023

Хочемо прояснити ситуацію, що склалась навколо водойми на території ЖК Avalon Flex. 
Команда АVALON завжди відчуває відповідальність та виконує зобов’язання перед співвласниками ЖК АVALON та мешканцями Львова. Для нас є важливою наша ділова репутація та наші відносини з партнерами та клієнтами. 

Щодо інформації, яка з’являється у соціальних мережах стосовно водойми у ЖК Avalon Flex. Як раніше було задекларовано нашою командою, компанія АVALON підтверджує наміри облаштування благоустрою та відновлення водойм на прилеглій до ЖК території і ці наміри є незмінними від старту проекту.

Проектом благоустрою планується забезпечення зеленої зони, важливим та обов’язковим елементом якої буде відновлення та облагородження водойм.

Також в рамках реалізації проекту передбачається облаштування громадського простору, доступного для прогулянок та відпочинку як жителям Avalon Flex, так і кожному мешканцю міста.

Не зважаючи на безпідставні домисли та публікації у соціальних мережах, наша компанія діє в рамках чинного законодавства і слідує дозвільному алгоритму, який включає в себе процеси погодження документів з містом. Саме зараз ми на етапі погоджень намірів розвитку проекту та відновлення водойм. 

На сьогодні, компанія AVALON взяла на себе відповідальність привести у належний стан територію земельної ділянки, тим самим сформувавши оновлений осередок відпочинку та дозвілля для громадськості.

Телефон

0 800 500 055